Treu la unitat de forma segura

La majoria de llapis USB tenen el típic LED que va fent pampalluges quan el tens connectat a l’ordinador i quan el desmuntes en principi ha de parar.

Tot i així, fins ara, quan els desconnectava del sistema operatiu continuaven fent pampalluges intermitents i sempre m’esperava a que no estigués encès el LED per a treure’l.

Doncs bé, això ja és història, gràcies a un dels programes nous del GNOME 2.28, el gnome-disk-utility en el menú del botó secundari hi ha l’opció que hi ha al títol d’aquesta entrada «Treu la unitat de forma segura» el qual fa la feina que ha de fer (desmuntar la unitat) però que la fa del tot, i es que si hi tens un llapis USB veus que ja no fa més pampalluges i si hi tens connectat un disc dur pots sentir com els discs redueixen la velocitat de gir fins a aturar-se :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *