2 correus

Acabo d’enviar dos correus a veure quin final tenen:

– el primer al Banc de Sang perquè, tot i que per aquesta edició potser ja és massa tard, per a les properes edicions de la Marató de TV3 podrien instal·lar unitats mòbils en algunes de les moltíssimes activitats que ja es fan per recaptar fons per a la Marató de TV3 perquè així la gent també vegi que no només es pot participar amb diners i anant els actes sinó que també cada dia ((Bé 3 o 4 cops l’any)) es pot col·laborar desinteressadament per a que moltes persones les puguin operar, es pugui fer investigació, se’n puguin fer derivats, etc.. de la sang.

– l’altre a TMB perquè posin papereres per a paper i cartró al metro perquè amb l’auge des de fa molt temps dels diaris gratuïts les paperes que ja hi ha estan plenes de diaris barrejats amb altres coses, de manera que posant una paperera específica per a paper i cartró permetria que es pogués reciclar tota aquesta premsa gratuïta i tots els fulletons.

Lo dit, a veure com acaben … si em responen a veure si hi penso a publicar-ne la resposta.

Una resposta a “2 correus”

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Els comentaris estan tancats.