guifi.net al Sàhara

logo guifiAhir a través del canal d’IRC de guifi.net ens van confirmar que ja han aconseguit el primer enllaç entre els poblats del Sàhara que es disposen a connectar!

Tot bé d’una col·laboració entre TerrasSaharaui i guifi.net per tal d’interconnectar diversos campaments de refugiats del Sàhara per tal de fer una xarxa entre els hospitals i les escoles dels campaments.

Sembla que de moment tot va bé (van marxar el dia 5 i tornen el dia 10 o 11 si ho recordo bé) i esperem que tot vagi sobre rodes!

Quan llegeixo notícies com aquesta encara estic més content de formar part d’una comunitat com la de guifi.net, no només li dóna molt més valor a la xarxa en si com a tal, sinó que demostra una vegada més que amb l’esforç col·lectiu i les ganes de unes quantes persones es pot millorar dràsticament les condicions de vida de moltes persones.

Una resposta a “guifi.net al Sàhara”

Els comentaris estan tancats.