GNOME 2.28!

Ja ha sortit el GNOME 2.28!

two-twenty-eight

Com podeu veure a les estadístiques de traducció aquest cop no hem tingut temps d’arribar al 100% :( Entre altres coses perquè entre tres persones es fa difícil poder arribar a tot arreu, i si a més tots tres treballem encara ho complica més :(

Tot i així, esperem que en les pròximes setmanes poguem completar la traducció i així arribar al 100%

Evidentment TOTHOM és benvingut a ajudar a traduir el GNOME, millorar-ne la qualitat i aportar recursos per a fer la tasca de traducció més senzilla. Només cal que us passeu per la llista de coordinació de traducció del GNOME a Softcatalà.

I com a gran novetat per aquesta versió és que s’ha començat a traduir el GNOME a la variant valenciana! Podeu veure les estadístiques de com va la traducció, en resum:  96& el GNOME 2.26 i 88% el GNOME 2.28!

No vull acabar aquest apunt al bloc sense donar les gràcies al Joan Duran (a veure si et fas un bloc :P)  i en David Planella per totes les hores que hi han dedicat!

2 pensaments quant a “GNOME 2.28!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *