guifi.net a icatfm

Si avui escolteu el cabaret elèctric de icatfm sortirà una petita entrevista que ens han fet :)

A veure com surt tot plegat. Sembla que hi ha interés ja que fins i tot ens ha sortit la directora del programa (ens ha entrevistat un altre, del que no recordo el nom, però que n’estava força ben informat això sí) a demanar-nos targetes perquè potser hi hauria més contactes :D

P.D. primer missatge amb el nou MacBook que m’han comprat (i no ha sigut la Sílvia :D) si hi penso ja n’explicaré més detalls

Una resposta a “guifi.net a icatfm”

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Els comentaris estan tancats.