Actualitzat a 2.6.5

Logotip del WordPress

Si es veu aquesta entrada bé serà que el bloc s’ha actualitzat correctament a l’última versió del WordPress :D

Ara tocaria fer-li un canvi d’aspecte, tot i que em fa realment molta mandra :S

Ara mateix hi ha dues coses que no m’agraden (a veure qui em dóna la solució):

  • M’agradava molt tenir les categories, que faig servir com a núvol d’etiquetes, al costat de l’editor i anar-les entrant a mesura que escrivia, ja que la petita entrada de text et permetia escriure-les i la llista t’evitava entrar duplicats
  • Com passar les categories a etiquetes, ja que ara mateix ja hi ha etiquetes al WordPress

Una de les coses que de moment trobo prou millorat és l’editor. El gestor d’imatges que he pogut veure mentre pujava el logotip del WordPress que hi ha en aquesta entrada és una de les millores ostensibles (tot sigui dit, estava a la versió 2.2 i ara a la 2.6.5 :D