Beques 08/09

logo de la UdGEl curs universitari ja s’acosta i per els que vulguin demanar beca (per fi[1]) es pot emplenar còmodament des d’Internet.

Pels que a més estigueu a la UdG veureu que a la gestió de l’expedient podeu entrar-hi el número temporal de beca per a poder-vos matricular amb opció a beca.  Jo ho acabo de descobrir avui per casualitat :)

Aquest any sí que puc demanar beca, per sort, ja que de l’any anterior m’han quedat menys d’un 25% dels crèdits i aquest any agafo tots els que hem queden: física, TALLF, 2 optatives [2] i el PFC [3].

[1]  El que encara no entenc és perquè coi t’han d’estar atabalant amb mil i una preguntes innecessàries… Nom i cognoms?? (els acabo de donar el DNI!!) estranger??? (més del mateix) pares?? (serà que no ho sabran) treballes?? (han provat de demanar-ho a la SS) … Es un gran avanç que la sol·licitud sigui per Internet, no ho nego, però és que el formulari, enlloc de ser de 5 pàgines podria ser d’una pàgina i amb el DNI i quatre dades sobre per quin estudi demano la beca en tindrien prou!

[2]  Si encara queden places (fins el 2 de Setembre no em puc matricular) agafaré Ampliació de Matemàtica discreta (que segons diuen és criptografia) i Intel·ligència Artificial Aplicada (no la tinc gaire clar aquesta, no hi ha massa més a triar i que m’agradi).

[3] S’accepten idees :)