2 moments musicals

  • El meu iPod nano[1] (que em va regalar la Sílvia :D ) ha adquirit una nova funcionalitat [2]: Quan detecta que m’he adormit es para![3]
  • Anar caminant pel carrer amb l’iPod i adonar-te que els teus passos segueixen el ritme de la música :) Fins i tot a vegades em trobo que acaba la cançó just quan arribo a casa la Sílvia, o baixo del metro, etc etc i dóna una sensació molt divertida, com si tot anés sincronitzat (passes, música i destí).

Encara tinc pendent el {pre-,,post-}GUADEC i la tornada, a veure si no em fa mandra i d’aquesta setmana no passa!
[1] És la versió anterior no la nova (la que són més alts i no pas tant amples)

[2] I no característica :)

[3] De fet funciona malament, es penja de tant en tant, el que passa és que com que a vegades quan agafo el tren m’adormo al cap de mitja horeta o així escoltant música, quan em desperto ja s’ha penjat fa estona i dóna aquesta sensació :D