suprimir els fitxers que no són d’un dipòsit

logotip del SubversionEs veu que m’ha agafat la dèria de fer-me scripts per a tot :)

El d’avui és per el típic cas en que estem treballant amb un dipòsit i per poder fer comparacions i tot plegat ens queden la tira de fitxers temporals repartits per tot arreu i que un cop acabada la feina i confirmada (commit en anglès) només fan nosa, així que anem a suprimir-los:

svn status | grep ? | cut -d” ” -f7 | xargs rm

amb svn status ens dirà quins fitxers hi ha diferents dels que estan actualment al dipòsit SVN, amb el grep agafem els que es desconeix (normalment seran aquests els que volem suprimir), seguidament agafem només el nom del fitxer amb el cut i per acabar amb l’xargs i un simple rm els eliminem tots :D

2 pensaments quant a “suprimir els fitxers que no són d’un dipòsit”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *