3 GNOMEs al preu d’un

logotip del GNOMEavui al matí m’he llevat i en David Planella ja havia revisat les correccions que li havia suggerit per el GTK+properties, de manera que l’he pujat i no només ja està al 100% el GNOME 2.22, sinó que de passada tant el GNOME 2.20 i el GNOME 2.18 també han quedat completats (pujant la traducció a la branca 2-10 del GTK+)

ara mateix el GNOME ja supera les 40.000 cadenes d’interfície gràfica i 21.000 cadenes de documentació entre tots els mòduls oficials, de la documentació estem al 33%[1]

des d’aquí felicitar a tots els que ho han fet possible!

tot i així la feina encara no acaba aquí, de manera que si voleu posar-vos a traduir documentació o traduir interfície gràfica hi ha molta feina encara ;)

[1] que si ho comparem amb els altres tres idiomes que estan al 100% (es, en_GB i pt) només estem darrere dels espanyols (100%) i fregant amb els anglesos britànics (38%), els portugesos estan una mica endarrerits (24%)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *