baixar el codi amb 3 paraules

logotip del Subversioncansat d’haver d’escriure cada dia el svn co svn+ssh://gforcada@svn.gnome.org/svn/$mòdul/$branca $directori avui per fi m’he fet un script que només li has de dir el mòdul, la branca i opcionalment el directori (sinó agafa el mateix valor que el mòdul) i llestos ja t’ho baixa :)

exemple de crida:

svnco.sh NetworkManager trunk nm

a més ja hi he posat l’usuari i servidor com a variables al principi de tot perquè si algú el vol utilitzar li sigui ben fàcil canviar-ho :)

per a poder-lo cridar d’aquesta manera s’ha d’editar el fitxer ~/.bashrc i dir-li que afegeixi en el PATH el directori on deixeu l’script (normalment si sou usuari normal i no teniu permís de sistema seria a ~/.bin), de manera que si editeu el ~/.bashrc hi hauria d’haver una línia a l’estil:

export PATH=$PATH:~/.bin

i llestos, a baixar codi que falta poc pel GNOME 2.22!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *