feina

si fins fa unes setmanes no veia gens clar arribar a finals, ja no de mes, sinó de setmana, resulta que a dia d’avui tinc:

  • una feineta que ja fa temps que vaig fent i em manté els caps de setmana a Osona
  • estic fent els tràmits per fer-me autònom per dedicar-me a fer instal·lacions els caps de setmana a ajuntaments (més quan pugui explicar-ho amb pèls i detalls)
  • una oferta de feina d’una empresa de programari lliure (més quan hi hagi alguna cosa més en concret i no una simple possibilitat)
  • un oferiment del meu germà de fer cursets de Linux a Vic
  • un oferiment d’un company de Girona per fer cursets de Paraula [1] a Girona
  • per rematar-ho estic a la universitat i aquest segon semestre hi ha força feina, a més que un professor em va dir que m’havia de prendre la universitat com una feina de 8 hores diàries per poder-la portar bé (una altra cosa és que li faci cas…)

no està malament eh :)

per a més inri les dues úniques que tinc més o menys segur és la primera feina que és esporàdica (no és com treballar 8 hores en una fàbrica, sinó que com que són instal·lacions a domicili avui n’hi ha demà no) i la segona que de moment tinc una instal·lació per fer però qui sap si n’hi haurà una segona i tercera

[1] traduïu a l’anglès :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *