diccionaris a l’OOo

algú sap com coi s’han d’instal·lar diccionaris a l’OpenOffice[1]?

amb l’assistent que hi ha a FitxersAuxiliarsInstal·la diccionaris nous… he provat de:

  • instal·lar un fitxer (text pla, format sxw o odt) amb una entrada per línia
  • el mateix fitxer que abans però amb el nombre d’entrades que hi ha al principi (tal com he vist que estan els fitxers a /usr/lib/openoffice/share/dict/ooo)
  • desesperat he anat al subdomini en espanyol de l’OpenOffice, i almenys allà si que s’entenia alguna cosa i he arribat a trobar la, pàgina dels diccionaris espanyols, òbviament, no ha servit de res baixar-me el es_ANY.zip o el es_ES.zip[2], ja que dóna error de que el codi d’idioma no és correcte
  • mirant els paquets d’idioma de català d’Ubuntu tampoc serveix de res, ja que instal·len els seus fitxers a altres prefixos

les mateixes operacions les he fet tant com a usuari normal com a root, per tant permisos no seran

per[3] desgràcia estic a Ubuntu, cap idea?
[1] no els costaria res a Sun pagar a una empresa perquè facin un web funcional, perquè ara mateix el web de l’OOo no serveix per res, potser per als desenvolupadors els és d’allò més útil, però cada vegada que com a usuari hi he anat per a buscar-hi alguna informació he perdut hores de la meva vida inútilment (i em consta que no sóc l’únic)

[2] no els enllaço perquè hi ha casos molt bèsties de baixades de versions velles per culpa d’enllaços

[3] llegiu tot el fil que no és molt trist veure com a degenerat tot plegat, molt trist realment que la distribució que més s’instal·la la gent nova tingui una qualitat de traducció tant tant baixa (i no em refereixo al català ni molt menys, que quedi clar)

Una resposta a “diccionaris a l’OOo”

Els comentaris estan tancats.