rebre els propis correus

com vaig comentar no fa pas massa em vaig crear un correu a GMail per a que em rebi els correus que se m’enviïn a la direcció del GNOME que fa poc que tinc

doncs bé, resulta que tot i que està tot ben configurat perquè ja fa un parell de dies que el GMail em deixa baixar el correu per POP cap a l’Evolution, el que no que em deixa baixar són els propis correus que envio

de manera que em trobo amb fils a la llista de traducció del GNOME en que rebo la resposta de la correcció a correus (propis) que encara no he rebut, tot i que estan a la safata d’entrada del GMail si hi entro per web

la Sílvia ho va solucionar (no se si del tot perfectament) enviant-se una còpia dels correus que envia a les llistes a ella mateixa (en un altre compte diria), no se si ara que hi ha els de Google han habilitat l’IMAP pel correu això ho solucionaria …

algú s’hi ha trobat? com ho solucioneu? la idea de fer-ho amb IMAP no em convenç gaire, tot i que seria un mal menor

gràcies per avançat!

2 pensaments quant a “rebre els propis correus”

  1. L’IMAP no ho soluciona. Em sembla que aquest és un comportament del servidor SMTP de Gmail, suposo que per a estalviar espai de disc :)
    La forma de «solucionar-ho» és emprar un altre servidor SMTP. Si vols, te n’ofereixo un ;)

  2. Retroping: traduccio

Els comentaris estan tancats.