la viquipèdia permet exportar a odt

logotip de la Viquipèdia commemorant els 300 anys d’Almansatot mirant informació sobre el teorema de Rolle, m’ha picat la curiositat de mirar quantes edicions se n’havien fet de l’article i per la meva sorpresa he vist que hi ha un enllaç (no molt clar tot sigui dit) que et permet exportar l’article en qüestió al format odt

realment s’hauria de canviar el text ja que diu “Llista exportable: format odt – altres” i com que estàs a la pàgina de revisions (almenys a mi) et dona a entendre que el que exportaràs és la llista de revisions no l’article en sí …

veig que a la versió anglesa no hi ha l’enllaç per a baixar els articles en odt, veig que si intentes modificar l’URL perquè et doni altres articles d’altres edicions de la wikipedia dóna errors d’ubicació de memòria, suposo que està encara en proves (veig que tampoc exporta les imatges per exemple)

tot amb tot MOLT interessant per si has de copiar un bon grapat de text per a després modificar-lo, o d’altres coses :)