MOLTA MÉS inoperància de les operadores

com haureu pogut comprovar des de feia una bona colla de dies el bloc i tot el que estava en subdominis de badall.net no era accessible

no només l’altre apunt no és més que un petit preàmbul de tot el que m’ha passat fins que he pogut escriure aquesta entrada al bloc confirmant que tot funciona bé, sinó que es queda MOLT curt

cronologia dels fets:

17-08-07 (per la tarda): innocent de mi truco a telefònica per demanar-los que em facin un trasllat de línia del pis vell al pis nou

20-08-07 (pel matí): un operari de telefònica es posa en contacte amb mi per quedar per fer el trasllat, quedem per l’endemà a la tarda

20-08-07 (mig dia): inoperància primera part (descrit a l’altre apunt) però resumint ya.com no em permet fer el trasllat i la millor sol·lució és posar una connexió nova al pis nou amb un telèfon nou

20-08-07 (acte seguit): truco a telefònica per anul·lar el trasllat i demanar una alta de telèfon nova, no em posen cap impediment i tot són bones paraules (MENTIDERS!!!!)

22-08-07 (pel matí): un operari de telefònica es posa en contacte amb mi per fer l’alta de línia nova (li remarco més de tres vegades que no no s’equivoqui i em faci un trasllat que la liaria molt), quedem per l’endemà a la tarda

23-08-07 (per la tarda): ve l’operari i em després de fer la seva feina (15 minuts més o menys) em dóna un paperet rosa molt bonic amb un número de telèfon nou

23-08-07 (acte seguit): més de 30 minuts al telèfon (902 com no) per parlar amb la gent de ya.com que em donin d’alta l’ADSL nova (i remarcant-los cada 2 minuts que no toquin l’altre contracte que per res del món el vull tocar i que sobretot ni se’l mirin)

24-08-07 (pel matí): tot treballant tranquil·lament a la feina m’aturo un moment i … (wellcome to hell que diria algú) i en tornar a l’ordinador veig que la sessió de ssh que tenia oberta amb els servidors de Girona no funciona, estranyat miro d’entrar al bloc, fer pings, res que no funciona
les successives trucades tant a telefònica com a ya.com em forcen a creure que potser el router s’ha quedat tonto o se n’ha anat la llum perquè a ells no els consta que res funcioni malament (MENTIDERS!!!!)

24-08-07 (per la tarda): com era obvi el problema no estava al meu pis sinó a saber a on, noves trucades a telefònica i ya.com per donar d’alta sengles incidències perquè em resolguin el problema el més aviat possible
òbviament sense Internet en tot el cap de setmana (i el que em quedava!)

27 a 31-08-07 (a totes hores): trucades tant a ya.com com a telefònica per veure què coi passava, també em trucaven molt ells, però de resoldre’s no es resolia res, per descomptat, tampoc s’afanyaven amb l’ADSL nova
per més inri, a mitja setmana els de telefònica em diuen que ja està resolta la seva part (MENTIDERS!!!!!), content truco als de ya.com i el tiu que m’atenia m’etziba un “Telefònica tiene 4 días legales para devolver la incidència”

3 a 7-09-07 (a totes hores): resulta que em diuen que al pis nou hi ha dues línies de telèfon (sorpresa! m’han fet el trasllat de línia que m’havien assegurat que no farien) així que de resultes (tot i que tampoc m’ho confirmaven explícitament) tots els serveis d’Internet o veu queden cancel·lades i s’ha de fer un procediment d’alta com si res no hagués passat
com que la situació ja és patètica decideixo cancel·lar tan el telèfon com l’ADSL del pis vell i esperar pacientment que arribi l’alta d’Internet al pis nou
finalment emprenyat com una mona m’estic no se pas quanta estona (mitja horeta més o menys) dient-ni unes quaranta o cinquanta de ben dites al noi de telefònica que s’escuda dient que des del moment que es va demanar el trasllat de línia aquest va entrar en un tràmit que ja es feia sí o sí per molt que jo ho cancel·lés

13-09-07 (al vespre): per fi em funciona Internet al pis nou, no només he hagut de trucar-los de nou perquè el router no es configurava sinó que a sobre el merda de router que m’han donat m’ha salvat el dia, ja que el router que em van donar fa mig any (amb 4 ports de xarxa i wi-fi incorporat) s’havia d’actualitzar-hi el firmware perquè funcionés com és degut

conclusions:

els molt imbècils tenen una gestió patètica, no només de les intervencions i el seu seguiment, sinó dels seus propis processos i l’estat de la seva infraestructura, com pot trucar algú per demanar a veure si la seva línia de telèfon funciona i que la seva resposta sigui que ho provi jo mateix????!!!

que no tenen cap sistema per saber si tota la seva infraestructura està funcionant? com saben si algú els ha cremat una centraleta? quan truca el primer client queixant-se que no li va el telèfon??!!

apart que com es pot tenir una gestió interna o amb altres companyies tant sumament nefasta si ni tan sols ells mateixos saben si s’està fent el trasllat de la línia o com està l’estat d’una alta …

en fi … calen més comentaris … ?

Una resposta a “MOLTA MÉS inoperància de les operadores”

  1. Jajaja, ja deia jo, vaig intentar accedir al teu bloc per enllaçar-te al meu (un altre al que li sortiran teranyines XD), i no hi havia manera :P

Els comentaris estan tancats.