inoperància de les operadores

fins ara estava molt content tan amb l’operadora de telèfon que tenia en el pis de Girona com amb l’empresa amb que tenia contractat el servei d’Internet, però resulta que em canvio de pis i m’emporto la connexió d’Internet

així que com a passos normals truco a l’operadora de telèfon i no em posen cap problema: els vaig trucar el divendres i avui mateix ja m’ha trucat un operador seu per quedar alguna hora per anar al pis nou a fer l’alta del telèfon

així que el següent pas es trucar a l’operadora del servei d’Internet per dir-los que faig aquest canvi (que entenc jo que si es fa servir el mateix número de telèfon a ells no els hauria de suposar ni un sol moviment de dit, ja que si la xarxa és de Telefònica i ells han de fer arribar la connexió a un número de telèfon en concret i jo tinc la molèstia de mantenir el número de telèfon no hauran de fer res de res, doncs no) i aquí comencen els problemes:

si vull fer-ho d’aquesta manera m’hauré d’estar com a mínim un mes i mig sense Internet en el pis nou!!

per sort, tot i que no m’ha ajudat gens la senyoreta de l’operadora d’Internet, al final l’hi he acabat trient que seria molt més fàcil donar d’alta un nou contracte i donar de baixa l’existent…

però tampoc es cap jardí de roses (bé les espines de les roses sí que les deixen els pètals i perfums ja no), ja que en aquest cas hauré de:

  • tornar a trucar a l’empresa de telèfon
  • un cop anul·lin la intervenció prevista, fer-ne una de nova
  • un cop tingui el número de telèfon nou tornar a trucar a l’operadora d’Internet perquè em facin l’alta
  • al cap de com a mínim 15 dies ja tindria Internet al pis nou
  • a partir de que tingui Internet al pis nou ja podré donar de baixa la Internet i telèfon del pis vell

amb lo fàcil (i lògic) que seria traslladar-ho tot i em surten amb totes aquestes bestieses …

el que més m’emprenya de tot no és haver de fer trenta mil trucades a 902 ni la pasta que em costi tenir dos línies de telèfon i Internet, sinó la seva grandíssima inoperància, o sigui, és realment tant difícil fer una alta o baixa de telèfon? no estem a l’era de les telecomunicacions? que envien les altes i baixes per correu ordinari? que no han descobert Internet? es més, si per postres tot plegat afecta al mateix client per què li posen tantíssimes pegues? entendria que si fos per a clients diferents hi pogués haver més retard en els tràmits i bla bla bla, però es que tot m’afecta a mi!!

* substituïu:

operadora de telèfon: Telefònica
operadora de Internet: ya.com

Una resposta a “inoperància de les operadores”

  1. A un amic meu li va passar el mateix, però amb Telefònica+Wanadoo, i en un parell de dies li van fer els dos traspassos…

    Això si, era a una casa del mateix carrer, a uns 200 metres de on estava primer.

    Però bé, tampoc no hauria d’haver tanta diferència, no?

Els comentaris estan tancats.