els desenvolupadors del ssh són uns cracks

tot i que ho volia comentar en l’última entrada, es mereix una entrada apart:

al final de l’altra entrada deia que com que sóc un despistat a vegades desconnecto el cable per anar a un altre lloc i tornar-me a connectar al cable, i clar si estàs connectat per ssh evidentment quedes desconnectat

doncs bé, tot i que no sempre, però la majoria de vegades puc anar d’un lloc a un altre tot desconnectant-me i quan em torno a reconnectar a la xarxa em continua funcionant la sessió!!

suposo que deu ser cosa de timeouts i tornar a provar de connectar-se i tot plegat, però és que lo millor del cas és que sempre estic editant fitxers i quan em torno a connectar per cable fins i tot el vim encara funciona i em deia continuar escrivint pel mateix lloc per on passava sense haver perdut ni un sol caràcter!!

això sí que es programari de qualitat (i a més a més lliure!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *