algunes notes de la GUADEC

incoherència: es quan t’has passat una tarda configurant routers per a la GUADEC i t’acabes adonant que al final no tens temps d’utilitzar-los

com de costum durant la GUADEC hi ha molt poc temps per a la gent que és voluntària, de manera que no hi ha massa temps per actualitzar el bloc, anar a fer turisme, atendre sessions …. el costat positiu com de costum és que et passes el dia fent fent socialització que se’n diria :)

per sort les converses normalment van més enllà de demanar quina talla vol les samarretes o el nom i cognoms per buscar la seva identificació, sinó que per exemple l’altra dia ens vam trobar amb un noi que està fent una mena de recerca i ens va donar la següent dada:

assistents a les conferències
DebConf: 150
aKademy: ~250
GUADEC: ~450

la meva reacció: «not bad at all!» (no està gens malament!)

una altra dada interessant és que aquest any hi ha moltíssimes més dones que l’any passat (si es té en compte que l’any passat corrien per la GUADEC unes 10~15 dones no es tant difícil de superar, però tot i així està molt bé veure que hi ha molt moviment femení!)

festes

ahir hi va haver la primera de les dues festes programades durant la GUADEC, organitzat per la gent de Collabora i OpenedHand va ser en un bar Australià i no va estar gens malament. Res a veure amb la Fluendo’s party que encara porta cua de l’any passat, però va estar molt bé, veient tota la gent per allà parlant, bevent, rient …

platges

una de les moltes notes divertides és que al costat del UCE Conservatoire hi ha una espècie de plaça rodona amb una font que una empresa de viatges turístics ha aprofitat per omplir-la de sorra i fer-ne una mena de platja artificial! Es molt guiri!!

Suposo que la Sílvia o algú altre ja penjaran fotos de la platja artificial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *