pre-GUADEC

vaia dia!

pel matí hem anat a la seu d’OpenAdvantage i ens hem trobat amb els organitzadors de la GUADEC

després de parlar una estona i treballar una mica (he flashejat tots els routers amb el Tomato) ja era el migdia i hem anat a buscar el dinar a un supermercat per menjar-lo a la cuina d’OpenAdvantage, així que un cop hem acabat de dinar hem començat a fer feina :)

a mitja tarda amb la Sílvia i un peruano hem anat a buscar algunes coses que necessitaven i quan he tornat ja hi havia el noi que havia començat a dissenyar la xarxa wi-fi, de manera que l’hem començat a discutir, hem detectat alguns problemes i després de sortejar-los tots hem arribat a una sol·lució ràpida i efectiva :) : una xarxa amb un sol AP (el router ADSL) i els APs que només serviran perquè la gent es connecti

d’aquesta manera evitem duplicats de ip’s, la gent podrà arribar a qualsevol persona d’Internet i també del seu costat (ja que serà una única xarxa 10.0.0.0/16), a més hem tingut la sort que la xarxa de OpenAdvantage és de la mateixa estructura que la que volíem muntar i així l’hem pogut provar mentre anàvem configurant els routers

un cop hem acabat de configurar els routers els hem engegat tots alhora i els hem interconnectat amb cables de xarxa per el switch de manera que ens hem connectat per un extrem i hem anat provant si arribàvem a tot arreu i ha funcionat a la primera!!

l’únic “error” que hem tingut és que m’havia equivocat en posar l’ssid d’un router, per la resta ja estava tot bé

a veure si demà tot continua igual!