SAX 2007

algun dia d’aquests tenia previst fer una mica d’entrada per explicar-ho, però veig que en Quim ja se m’ha avançat en posar el comunicat de premsa :)

avui precisament he anat al càmping d’Olost per veure com estan les infraestructures de telecomunicacions i després al telecentre de Sant Bartomeu del Grau per posar nom i cognoms a tot el que falta …. i deunidó!

els que m’heu vist la lletra sabeu que la faig inintel·ligible i hiper-petita, doncs bé, he omplert mig full només de coses que s’han de fer: persones amb qui s’ha de contactar, temes que s’han de resoldre o consultar, moltes decisions que s’han de prendre … vaja, el normal de qualsevol conferència des del punt de vista organitzatiu i a 3 setmanes vista de que comencin

si us mireu el programa actual (es modificarà sensiblement, detalls segurament) podreu veure que és un cartell d’alt nivell, tan d’empreses, com d’institucions, i sobretot de persones individuals com de col·lectius

la inscripció es gratuïta i si us interessa per poc que sigui la tecnologia sense fils o les xarxes inalàmbriques, no ho dubteu, apunteu-vos-hi ja!

si a més teniu temps i voleu ajudar en temes organitzatius o senzillament voleu estar al dia de les novetats de la conferència, o de com s’està movent l’ambient de les xarxes sense fils a nivell català inscriviu-vos a la llista de correu del SAX :)

Un pensament quant a “SAX 2007”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *