“acabat” el curs acadèmic

logo de la UdGacabo de tornar de la UdG (i també del lavabo de la UdG :) i ja he fet l’examen de ESA, així que si l’aprovo ja estaré per aquest curs i em quedaré a més o menys a tres quartes parts: 141 crèdits aprovats i 84 pendents (si suspenc n’hauríem de balancejar 9 + i – per banda) però dels pendents em queda física i mates de primer (19,5 crèdits entre els dos) i que el projecte de final de carrera en són 16,5 més, o sigui que d’assignatures com a tal serien 67,5 que si fa no fa és un curs sencer

o sigui que amb un parell d’anyets sortiré d’aquesta universitat (espero!!)

ara bé, falta aprovar aquesta assignatura, que a més com que hi ha pràctiques, problemes i teoria es complica una mica el càlcul de la nota:

  • tenim que l’examen final (el que he fet avui) val un 70% de la nota final i per poder fer mitjana haig de treure un 4
  • les pràctiques que s’han fet durant el curs valen el 30% de la nota final, ja han sortit les notes i tinc un 9,5 (i no us penseu que és perquè m’ho se de la A a la Z, sinó perquè eren coses força fàcils o que es podien deduir sense saber molt de què va)
  • i finalment amb uns problemes que vam fer durant el curs podíem aspirar a 1,5 punts més de la nota final (sí, heu contat bé, si algú treu 10 a tot arreu podria tenir un 11,5) i d’aquests 1,5 punts n’he tret 1,2

per tan, amb un 4 pelat pelat encara em podria quedar una nota força maca, perquè rondaria el 7 com a mínim :D
això sí, encara falta el 4 …. el dia 14 sortiré de dubtes