Girona temps de flors

avui havia d’anar al campus del barri vell de la UdG i com que sempre em moc amb bici he aprofitat per passar per davant de la catedral i algun lloc més per veure una pinzellada del Girona temps de flors

com que anava amb bici hi havia massa gent com per anar-hi tranquil, així que m’he decidit a tornar per la devessa, però ha sigut un error, ja que es veu que avui és el mercat setmanal i estava tota la vora del riu plena de parades de roba i d’altres, així que tampoc he tingut una tornada gaire «ample»[1]

per sort fa bon temps, fa sol però no et quedes gamba i es passejava molt bé per la resta de parcs pels que he passat i que no estava envoltat per persones

[1] fins i tot hi havia un home que anava amb bici amb una espècie de banya que li sortia del manillar d’uns 20cm més o menys que li servia perquè s’hi agafés el seu lloro :)