fon ≠ xarxa ciutadana

suposo que la majoria ja coneix l’empresa de les galetes (fontaneda) oi?

i suposo que també coneixeu l’acord el que aquesta empresa i la paeria de lleida han arribat

doncs des de guifi.net només els podem dir això, i és que com diria un polític balear (diria que del psib) es que ens cou molt!

almenys que no es disfressin del que no són i enganyin el personal, de xarxa no en fan ja que no interconecten absolutament res, només posen punts d’accés directament a una ADSL, i molt menys de ciutadana ja que és una empresa la que ho fa tot i no és la ciutadania que per ella mateixa decideix crear una xarxa

i que ningú digui que això no funciona, sinó mireu el mapa de guifi a Catalunya i els seus números

que a més, durant aquesta setmana santa vam estrenar la interconnexió d’Osona cap al Vallés Oriental, i si contem que ja fa temps que tenim connexió estable amb el Bages, que al Berguedà hi ha molta moguda per connectar-se, que no pas menys de 3 o 4 consells comarcals tenen la intenció de donar cobertura a TOTA la seva comarca (no recordo exactament quines comarques però n’hi havia una de les terres de Lleida i un altre del camp de Tarragona) i que a Barcelona ja s’està començant a fer els passos per connectar els individuals i els col·lectius que han començat a tirar endavant, diria que ningú ens pot negar que el que fem apart de funcionar perfectament, a més és un model totalment vàlid

3 pensaments quant a “fon ≠ xarxa ciutadana”

  1. osigui que aixo de fon, es una empresa? o que es realment? Jo ven ilus m’ ho he cregut :P

    El que em semblava extrany es que t’ havesis de comprar un router especial.

  2. fon és una empresa sí, i això ja a opinió personal, una empresa que hauria de desaparèixer, ja que només fa que mal a les iniciatives ciutadanes que creen veritable xarxa lliure i oberta i no plaguen de APs municipis i poblacions sense que aquesta població tingui res més que un accés a Internet

  3. Retroping: fontaneda

Els comentaris estan tancats.