pcbox instal·la linux gratis

o almenys això diuen …

un company de la universitat m’ha comentat que a pcbox fan molt bons preus i que el servidor[0] que em compro el trobaria molt millor de preu allà tot i que pel que sembla és mentida, em surt millor on l’he demanat

a pcbox tenen una espècie de configurador d’ordinadors, li vas demanant el que vols i et va fent el càlcul del preu final

així vas configurant la placa base, microprocessador, ram, discs durs, font d’alimentació, etc etc i quan arribes a l’apartat de programari pots triar linux

pcbox - linux

el que no especifiquen és quina distribució t’instal·len …

[0] em compro un servidor nou, no pas perquè ara que el bloc està sindicat al planeta Softcatalà rebi un allau de visites, més aviat per poder tenir un servidor 100% servidor i el que ara mateix tinc poder-lo dedicar a fer-hi trastades :)