el meu peu a un informe de la fundació GNOME

concretament aquesta foto, es veu que ara la fundació GNOME te la intenció de fer un informe anual[0] de el què ha passat al voltant del GNOME i n’han enviat una còpia en pdf a la llista foundation-list que quan et fas membre de la fundació et recomanen de subscriure-t’hial veure la foto (i que a més posen que l’he tirat jo i tot a la pàgina 5, la foto està a la pàgina 4) no he pogut evitar un somriure d’orella a orella, ja que entre els membres de l’infodesk de la GUADEC passada hi havia molt bon rollo, i per distreure’ns encara més van aprofitar l’estampa del peu del GNOME per posar-la al meu peu que encara estava convalescent de l’accident de cotxe que havia tingut feia un mes abans, així que entre el meu peu, el de la Nhung i el d’un altre noi de Ovideo [1] ens vam fer la foto

i això m’ha fet recordar que aquesta altre foto va sortir en una presentació sobre el GNOME que es va fer a la Linux World Expo & Conference (diria) fent menció de que “GNOME is people

[0] si no esteu a la llisa podeu obtenir el pdf del correu que han enviat a la llista

[1] sóc la pitjor persona per recordar noms, així que no em feu quedar malament i em pregunteu pel vostre nom quan estiguem xerrant, amb les cares pel contrari si que me’n recordo força, si més no de pensar “aquest l’he vist en algun lloc”