el meu peu a un informe de la fundació GNOME

concretament aquesta foto, es veu que ara la fundació GNOME te la intenció de fer un informe anual[0] de el què ha passat al voltant del GNOME i n’han enviat una còpia en pdf a la llista foundation-list que quan et fas membre de la fundació et recomanen de subscriure-t’hial veure la foto (i que a més posen que l’he tirat jo i tot a la pàgina 5, la foto està a la pàgina 4) no he pogut evitar un somriure d’orella a orella, ja que entre els membres de l’infodesk de la GUADEC passada hi havia molt bon rollo, i per distreure’ns encara més van aprofitar l’estampa del peu del GNOME per posar-la al meu peu que encara estava convalescent de l’accident de cotxe que havia tingut feia un mes abans, així que entre el meu peu, el de la Nhung i el d’un altre noi de Ovideo [1] ens vam fer la foto

i això m’ha fet recordar que aquesta altre foto va sortir en una presentació sobre el GNOME que es va fer a la Linux World Expo & Conference (diria) fent menció de que “GNOME is people

[0] si no esteu a la llisa podeu obtenir el pdf del correu que han enviat a la llista

[1] sóc la pitjor persona per recordar noms, així que no em feu quedar malament i em pregunteu pel vostre nom quan estiguem xerrant, amb les cares pel contrari si que me’n recordo força, si més no de pensar “aquest l’he vist en algun lloc”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *