epiphany i firefox

logo de l’epiphanymentre corregia la traducció de l’epiphany-extensions l’he remenat una mica per trobar les cadenes que estava revisant i la veritat és que és molt millor que el firefox en quan a resposta, sobretot un navegador compulsiu de pestanyes com jo, que canvio entre elles constantment se’m fa etern el canvi

en canvi amb l’epiphany el canvi de pestanyes és instantani i com que fan servir el mateix motor (el gecko) les pàgines es veuen igual, però fins i tot he notat una petita millora en la resposta amb l’epiphany

però no tot és glòria a l’epiphany :( una de les coses que no m’agraden d’aquest és que t’ordena alfabèticament les adreces d’interès, i jo que en tinc moltíssimes i les he ordenat de manera que a dalt tinc les carpetes d’ús més freqüent al importar-les a l’epiphany me les deixa totes barrejades per allà

una altra mancança important és el corrector ortogràfic incorporat, com a traductor del GNOME no m’hauria de fer falta, però és que en faig moltes!

no entenc perquè la gent de mozilla no escolta les crítiques sobre el rendiment del seu navegador estrella, ja que si amb el meu portàtil Core Duo a 1,83GHz amb 2Gb de ram tot em funciona perfectament però quan obro el firefox s’alenteix prou perquè es noti :(

2 pensaments quant a “epiphany i firefox”

  1. Ep Gil,

    He vist que no posses mai la primera lletra majúscula pels noms propis, vull dir, mozilla, firefox, epiphany s’escriuren realment com a Mozilla, Firefox i Epiphany. Res greu.

    Si vols veure rendiment baix… prova el SeaMonkey. A més deu tenir algun problema de leaks perquè quan el tens uns quans dies obert el seu ús de memòria només fa que crèixer (:-

    Jordi,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *