sàpiens ordenats

si ahir comprava els arxivadors per els sàpiens, avui ja els he arxivat :)

a més, he aprofitat que ja havia portat la carta de benvinguda com a soci de la revista per demanar-los com és que no me’ls havien enviat tots i molt amablement ja m’han dit que me’ls acabarien d’enviar

tot i així me’n falten uns quants :(

que ara mateix sàpiga:

1, 3, 12, 29-40(els que m’han d’enviar tot i que ja m’han avisat que del 34 al 36 també estan exhaurits) i el 45 que per error meu me’l vaig deixar passar

així que si sabeu d’algú que tingui el 12 i els 3* feu-m’ho saber, que el 1er i 3er en principi el marit de me germana ja me’ls donarà :)

ara faltarà temps per poder-los llegir, tot i que m’he fet el propòsit de llegir més, espero que després del llançament del GNOME el pròxim dia 14 de març tingui més temps i em pugui dedicar a llegir-los, que per alguna cosa els he demanat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *