770 maneres de perdre el temps

ahir al vespre em vaig trobar amb en Carles Bruguera (company de guifi.net) que em va vendre la seva N770 perquè ell és comprava el nou model (la N800 – no trobo la pàgina en la web oficial de Nokia) així que si ja em costa poc distreure’m ara encara em costarà menys :)

tot i així espero treure-li el suc d’alguna manera o altre

hauré de mirar si va bé per mirar pdf’s de la universitat i així no haver de portar la carpeta amb totes les fotocòpies :)

apart que per anar a mirar clients a veure si tenen cobertura serà la bomba, fins ara hi havia d’anar amb el portàtil (que pesa els seus 3kg) però ara amb la 770 ja en tindré prou, perquè entre altres coses te wi-fi :D

Una resposta a “770 maneres de perdre el temps”

  1. Uoo, ja la tens? Que guai, carinyu :) Buff, quina por… si ara ja em costa fer que aixequis el cul de la cadira, no em vull ni imaginar el que em costarà a partir d’ara! xD

Els comentaris estan tancats.