ja està fet

doncs això, que avui he omplert el formulari per a ser membre de la fundació GNOME, durant la GUADEC 2006 en Quim Gil ja m’ho havia comentat que buscaven gent, i que tot i que no havia contribuït gaire en el GNOME, podia ser membre igualment, però com que gairebé em feia vergonya demanar ser membre de la fundació havent fet només traduccions no vaig tirar-ho endavant

després de la GUADEC, en Ryan Lortie també em va dir que no importava que no hagués programat res i que “només” estigués fent traduccions, que les traduccions eren tan o més importants que programar, però tot i així no em va acabar de convèncer

però avui, i de cara a la pròxima GUADEC, que es farà a Birmingham (Anglaterra) m’he decidit a tirar-ho endavant, tot i que la pàgina abans del formulari per omplir la sol·licitud de ser membre desmoralitza una mica, però vaja, què coi, si en Quim Gil (que va guanyar les eleccions de la GNOME Fundation) i en Ryan Lortie, que és un dels programadors que està aportant força idees al GNOME i programant força coses em van dir que no hi hauria d’haver problema per ser-ho, doncs hauré de confiar en ells :)

a veure si em contesten que sí, i com a membre de la fundació puc tenir descomptes per a la GUADEC i que així em sigui més fàcil poder anar-hi per retrobar-me amb totes les fantàstiques persones que vaig conèixer a la GUADEC d’aquí Vilanova i la Geltrú :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *